Tennisles

HAAL MEER UIT JE TENNISTRAINING!

De tennistrainingen zijn weer volop bezig, hier ter aanvulling nog wat algemene tips van niemand minder dan Robin Haase die je ook zelf kunt toepassen, bijvoorbeeld bij het inspelen!

Haal meer uit je tennistraining!

TENNISLES

De tennislessen zijn uiteraard bedoeld om je tennisplezier te verhogen door meer vaardigheden te ontwikkelen, maar het is ook een gezellige manier om mensen te leren kennen, afspraken voor competities en toernooien te maken, enzovoorts.

Wij hebben een bijzonder enthousiaste trainster van House of Tennis, Shanna de Cortie:

Zij weet de jeugd te boeien en enthousiasmeren maar weet evengoed de volwassen speler met haar power en drive op een hoger tennisniveau te brengen. Zij speelt namelijk zelf op zeer hoog landelijk niveau!

De lessen beginnen de eerste week van april en er is keuze uit series van 10 of 20 lessen standaard, maar ook individuele wensen worden zo goed als het gaat ingepast, zoals privélessen of competitietraining met jouw team.

Inschrijven

Inschrijven kan via houseoftennis.plannedtennis.nl/inschrijven.

Op het inschrijfformulier kun je in het veld "Opmerkingen" bijzonderheden aangeven. De betaling geschiedt per automatische incasso (kan in 5 termijnen).

Voor individuele wensen kun je het beste rechtstreeks contact op nemen met onze trainster, zij kijkt graag met jou naar de wensen en mogelijkheden:

 

Vragen?

logo

E-mail

info@tcvalburg.nl

Telefoon

0488-431627

Address

Stationsstraat 36
6675 AW Valburg