Tennisles

TENNISLES

De tennislessen zijn uiteraard bedoeld om je tennisplezier te verhogen door meer vaardigheden te ontwikkelen, maar het is ook een gezellige manier om mensen te leren kennen, afspraken voor competities en toernooien te maken, enzovoorts.

Wij hebben een bijzonder enthousiaste trainster van House of Tennis, Shanna de Cortie:

Zij weet de jeugd te boeien en enthousiasmeren maar weet evengoed de volwassen speler met haar power en drive op een hoger tennisniveau te brengen. Zij speelt namelijk zelf op zeer hoog landelijk niveau!

De lessen beginnen de eerste week van april op de dinsdagmiddagen/-avonden en standaard is er een serie van 18 lessen. Individuele wensen worden zo goed als het gaat ingepast, zoals privélessen of competitietraining met jouw team is mogelijk; dit kun je rechtstreeks met Shanna bespreken.

Inschrijven

Inschrijven kan via houseoftennis.plannedtennis.nl/inschrijven.

Op het inschrijfformulier kun je in het veld "Opmerkingen" bijzonderheden aangeven. De betaling geschiedt per automatische incasso (kan in 5 termijnen).

Voor individuele wensen kun je het beste rechtstreeks contact op nemen met onze trainster, zij kijkt graag met jou naar de wensen en mogelijkheden:

 

Informatie House Of Tennis - TC Valburg (2019).pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 488 431 627

Address

Stationsstraat 36
6675 AW Valburg