TC Valburg


Tennisclub Valburg heeft leuk nieuws: padel zou binnenkort wel eens een nieuwe toevoeging kunnen worden aan de club! Met als belangrijk doel om een breder publiek aan te trekken en het sportaanbod in Valburg uit te breiden, is de club bezig met het voorbereiden van de bouw van 2 padelbanen.

Padel, een mix van tennis en squash, heeft wereldwijd veel spelers in zijn greep gekregen. Het is een dynamische sport die geschikt is voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Padel vereist minder technische vaardigheden dan tennis, waardoor het gemakkelijker te leren is, minder blessuregevoelig en goed voor je fysieke conditie. Daarnaast is padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën. Zo leer je mensen kennen op de baan, of kan je samen met een vriend of vriendin aan de sport beginnen. 
 
Momenteel werken we hard aan de voorbereidingen, waarbij door de KNLTB ook gekeken is naar de mogelijke geluidsoverlast: deze zal gezien de ligging naast de spoorlijn en afstand tot de bebouwing binnen de normen blijven. Doelstelling is om rond het voorjaar 2024 de padelbanen in gebruik te kunnen nemen.
 
Ligging: de padel banen zijn gepland in plaats van de bestaande minibanen

Ben je nog geen lid van TC Valburg en geïnteresseerd in een mogelijk lidmaatschap en wil je vooraan staan als de padelbanen gerealiseerd worden? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in als mogelijk toekomstig lid en ontvang daarmee ook direct updates over de voortgang. 
 
Inschrijven kan via Inschrijven voor Padel-wachtlijst
 
Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 488 431 627

Sportpark Valburg

Stationsstraat 36
6675 AW Valburg

KVK-nummer

40144225