Alleen pinnen

Geen contante betalingen

Betaling van consumpties kan bij ons alleen met de pinpas of KNLTB-ledenpas, mits je daar een tegoed op hebt gezet natuurlijk. Contant betalen is om veiligheidsredenen niet mogelijk.

Betalen met de KNLTB-ledenpas is ook erg handig als u uw kind iets mee wilt geven om de consumpties zelf te kunnen betalen. Je zet er een klein tegoed op en je kind kan zélf met zijn pasje afrekenen.

De KNLTB-ledenpas kan op de club worden opgewaardeerd met een pinpas van je bank of thuis via MijnLCS en vervolgens met iDeal. Minimumbedrag voor opwaardering is € 5,- Download hier een document met meer informatie over het opwaarderen via MijnLCS. Er zijn meerdere passen binnen één gezin mogelijk onder één account, via mijnLCS is het gebruik overzichtelijk in te zien.

Betalen met de KNLTB-ledenpas is veilig

Het geld staat niet op de ledenpas, maar op een rekening van TC Valburg gekoppeld aan je KNLTB-nummer. Via de ledenpas wordt contact gemaakt met die rekening. Bij verlies is er niets aan de hand, het geld staat immers niet op de ledenpas.

De kosten voor betaling met pinpas en opladen via iDeal zijn voor de vereniging. Je kunt niet met je KNLTB-ledenpas bij een andere vereniging betalen en bezoekers kunnen alleen betalen met de pinpas.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 488 431 627

Address

Stationsstraat 36
6675 AW Valburg