Winteravondcompetitie 2019-2020 deel 1

31 augustus 2019


Verreweg de meest succesvolle activiteit van onze club start op maandag 7 oktober as. en deel 1 wordt op 19 december afgerond. Deel 2 start dan weer na de kerstvakantie met een nieuwe indeling.
 
 
Iedere maandagavond en donderdagavond worden er op drie verschillende nivo's (A-B-C) wedstrijden van maximaal 5 kwartier gespeeld (19.00 uur, 20.15 uur en 21.30 uur). Je kunt jezelf inschrijven voor de maandag, donderdag of natuurlijk voor beide avonden (nb. als er meer aanmeldingen zijn dan dat we kunnen plaatsen binnen de drie speeltijden per avond dan zullen we overgaan op vier speeltijden per avond).
 
Aanmelding kan in een team maar als je op dit moment geen partner weet mag je je ook individueel aanmelden. In de laatste situatie zullen wij ons uiterste best doen om een andere speler te vinden.
 
Via toernooi.nl of door bijgaande link aan te klikken kun je je inschrijven en staat ook het reglement gepubliceerd. 
 
 
Helaas is door een technische fout in de omgeving van toernooi.nl de opgave als reservespeler (nog) niet te bereiken. We hopen dat dit probleem wordt opgelost. Als je je zelf op wilt geven als reservespeler, en de link functioneert niet, geef je dan op via de mail met je naam, mailadres, speelsterkte, avond (en) en mobiel telefoonnummer. 
 
Via deze weg doen wij ook een speciale oproep aan alle nieuwe (proef) leden. De winteravondcompetitie is een ontzettend leuke manier om de club te leren kennen. 
 
Afgelopen jaar hebben we met in totaal 47 teams op de maandag en donderdag gespeeld. Op je eigen niveau word je ingedeeld. 
Als je misschien denkt dat je de spelregels ed. nog niet voldoende beheerst geef dat dan even aan. Samen met Ton onze trainer gaan we dan een plan maken zodat jullie 7 oktober goed beslagen ten ijs komen!
 
Als er vragen zijn laat het dan in ieder geval even weten via onderstaan email adres.
 
Met vriendelijke groet,
namens de Technische Commissie
 
Evelijn Wegink
 
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 488 431 627

Address

Stationsstraat 36
6675 AW Valburg