Terug naar overzicht

Het Wapen van Valburg OpenTennistoernooi 2022 [UPDATE met wedstrijdoverzicht]

Sportpark Valburg
3-7-2022 10:00 - 10-7-2022 22:00
UPDATE: Wedstrijdoverzicht: Wedstrijdoverzicht Open Toernooi
 
Na 3 jaar is het eindelijk weer zover en de OTC is druk bezig met de voorbereidingen van Het Wapen van Valburg Open Tennistoernooi 2022.
Het dubbeltoernooi vindt plaats van maandag 4 juli t/m zaterdag 10 juli 2022 en wordt doordeweeks op de avonden gespeeld en in het weekend zowel overdag als op de zaterdagavond.
 
Bij veel inschrijvingen zullen er wat wedstrijden op de voorzondag 3 juli worden gespeeld.
Nieuw dit jaar is het feit dat je je ook kunt inschrijven voor de categorie 9. Ideaal dus om te beginnen met het spelen van toernooien op je eigen club!!
Wij hopen natuurlijk op heel veel inschrijvingen vanuit onze eigen club dus klik de onderstaande link aan en schrijf je in.
 
Naar aanleiding van het succes is 2019 wordt op vrijdag 8 juli 2022 wederom Het 60+ seniorentoernooi TC Valburg 2022 georganiseerd.
Dit informele dagtoernooi duurt van 10 uur tot 16 uur en wordt daarna afgesloten met een borrel. Tussen de middag krijgen de deelnemers een lunch aangeboden.
De regels bij dit toernooi zijn iets aangepast (er wordt gespeeld in ronden van 45 minuten, geen sets maar doortellen met de games, er wordt wel ingedeeld op sterkte maar dubbels en mixen spelen door elkaar) en het plezier en de gezelligheid staat bij dit toernooi voorop.
Ben je 60 jaar of ouder? Aarzel dan geen moment en schrijf je in via de onderstaande link.
 
Het organiseren van deze evenementen vraag veel van de OTC, kantinecommissie en de onderhoudscommissie. Wil je op de één of andere manier in het voortraject of tijdens het toernooi zelf deze commissies ondersteunen, neem dan contact op met één van de onderstaande mensen. Tijdens het toernooi zullen we o.a. veel mensen nodig hebben voor achter de bar. De inschrijving voor de kantinediensten in deze periode wordt binnenkort geplaats in de Clubapp.
 
Mocht je niet aan het toernooi willen/kunnen deelnemen, loop dan zeker tijdens deze week een keer het park op om van de wedstrijden en de leuke sfeer te genieten. 
 
Wij hopen jullie allemaal te zien bij Het Wapen van Valburg Open Tennistoernooi 2022 en Het 60+ seniorentoernooi TC Valburg 2022.
 
Namens de Open Toernooi Commissie,
 
Met vriendelijke groet,
Open Toernooi Commissie TC Valburg
 
 
 
 
 
 
 
  Terug naar overzicht
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 488 431 627

Sportpark Valburg

Stationsstraat 36
6675 AW Valburg

KVK-nummer

40144225